category-icon

Om BioFishency

En ny rase av bærekraftige RAS akvakultur vannbehandlingsløsninger

BioFishency Ltd. ble grunnlagt i Israel i 2013, og utvikler, produserer og markedsfører revolusjonerende elektrokjemiske og biologiske akvakulturvannbehandlingsløsninger for Recirculated Aquaculture Systems (RAS). Basert på stordataganalyse og uavhengig av vann temperatur, tillater selskapets patenterte teknologier produksjon av sunnere sjømatprodukter, samtidig som karbonfotavtrykket reduseres, noe som gir kostnads- og ressursbesparelser for kundene rundt om i verden.
BioFishency er i grunnen mer enn en vannbehandlingsløsning – det redefinerer fremtiden til RAS-industrien.
Blant selskapets løsninger finnes de patenterte vannbehandlingssystemene som minimiserer vannforbruket med full parameterovervåkning, for å levere et årlig høst av premiumkvalitetsfisk. Dette oppnås ved å flytte vannbehandlingsprosessen fra tradisjonelle bakteriebaserte filtre (biofiltre), til et skybasert og fullt kontrollert industrielt system. Drevet av et robust brukervennlig kommandoovervåkningsgrensesnitt, hjelper BioFishency til med å redusere karbonfotavtrykket, noe som resulterer i betydelige vann- og energibesparelser og reduserte klimagasser.

 

BioFishency samler ekspertise fra akvakultur, ingeniørvesen, forsyningskjeden og internasjonal forretningsutvikling, støttet av en dyktig og profesjonell ledergruppe. BioFishency har kontorer og produksjonsfasiliteter i Israel og Kina.

Nøkkelfordeler

  • Investorer & Akvakulturgründere. BioFishency setter standarden for å lette RAS ved å muliggjøre optimal RAS-drift, slik at de nødvendige RAS-systemene kan oppnå sin fulle potensiale og drive bærekraft og lønnsomhet videre.
  • Forretningspartnere. BioFishency forbedrer dramatisk eksisterende eller nye RAS-anlegg, noe som gir en meget salgbar og lønnsom løsning.
  • Kundene. Med BioFishency kan du betydelig redusere driftskostnadene, spare verdifulle ressurser, redusere plassbehovet for innendørs fiskeoppdrett og minimere vannutvekslingen for å maksimere RAS-avkastning ved å redusere CAPEX og OPEX.

Last Ned PDF

graph-image

BioFishency ELX™
Fullt kontrollerte elektrokjemiske vannbehandlingssystemer

 

Et elektrokjemisk vannbehandlingssystem (ECWT) for fjerning av ammoniakk og desinfisering, og det første av sin art på markedet i dag, overgår BioFishency ELX™ ineffektiviteten til biologisk RAS, alt i et fullt kontrollert miljø, samtidig som den eliminerer smaksfeil. Et robust vannbehandlingssystem uten avrenning, er BioFishency ELX ideell for kald- og varmtvannsarter.

 

Se Videoen BioFishency ELX™

 

Et robust vannbehandlingssystem uten avrenning, er BioFishency ELX ideell for kald- og varmtvannsarter. Drevet av en innebygd desinfisering, multistadieløsning i en enkelt syklus, omdanner BioFishency ELX direkte ammoniakk til nitrogen, uten behov for en kostbar frittstående denitrifikasjonsreaktor for å fjerne nitrat og fosfat fra vannet. Høyst bærekraftig støtter systemet et lite karbonfotavtrykk, krever betydelig mindre plass og energi, og fungerer umiddelbart ved elektrisk strømforsyning.

 

BioFishency ELX-systemet drives av en avansert kontroller med et høyintuitivt dashbord som passer praktisk inn i eksisterende kontrollrom. Systemets desinfeksjonsprosesser muliggjør omfattende fjerning av ammoniakk, CO2 og fine partikler, ved hjelp av en robust innebygd elektrokjemisk

reaktor, ekstremt effektiv, selv ved enkeltpass. BioFishency ELX overvåker kontinuerlig vannets pH, temperatur, O2, ORP, Cl2 og NH4-nivåer som gir optimal vannkvalitet for en rekke forskjellige fisk. Resultatet er konsekvent rent, fullstendig desinfisert vann, null ammoniakk og ingen smaksforstyrrelser.

 

Eksklusivt og patentert, ble BioFishency ELX-teknologien utviklet og kommersialisert i samarbeid med Technion, Israel Institute of Technology, Haifa, Israel.

BioFishency ELX Brosjyre

Last Ned PDF

Accessibility Toolbar